ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ο παιδικός σταθμός Το Ροζ Μπαλόνι βρίσκεται στην εξοχή της Αγυιάς Πάτρας, σ’ ένα καταπράσινο, ηλιόλουστο φυσικό περιβάλλον. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των τρυφερών αυτών ηλικιών, και ανεξάρτητους χώρους για τα μικρότερα (ηλικίας 0-3 χρόνων) και τα μεγαλύτερα παιδιά (ηλικίας 3-6 χρόνων), εξασφαλίζουμε το ιδανικό περιβάλλον για τους μικρούς μας φίλους.

Οι εσωτερικοί χώροι του σταθμού μας είναι άνετοι, ευήλιοι και ειδικά διαμορφωμένοι, για να είναι απόλυτα φιλικοί προς τα παιδιά βρεφικής και προσχολικής ηλικίας. Στο χαρούμενο, φιλόξενο και πολύχρωμο περιβάλλον του σταθμού μας, τα παιδιά αισθάνονται ​άνετα και ευχάριστα από την πρώτη στιγμή. Οι χώροι μας είναι πλήρως εξοπλισμένοι με κρεβατάκια, πάρκα, παιδότοπο, παιδικές τουαλέτες και οτιδήποτε απαιτείται για την πλήρη κάλυψη των αναγκών των παιδιών.

Ο σταθμός διαθέτει, επίσης, έναν καταπράσινο κήπο με παιδική χαρά και ανεξάρτητους χώρους, για την κάθε ηλικιακή ομάδα, εξασφαλίζοντας έτσι άνετο, ήρεμο και, πάνω απ’ όλα, ασφαλές παιχνίδι.